Az oldal megtekintéséhez töltse le a FLASH lejátszót!

VISSZA A BRILL HOTEL HONLAPJÁRA


Heti menü

Hétköznapokon komplett (A), (B)menü: 940 Ft.
Hétvégi akciós a'la carte : 990 Ft (A) és 1.490 Ft (B,C,D).


2019.01.14. Hétfő:

 
Magyaros gombaleves A: Rántott sertésborda burgonyapürével
B: Lecsós pulykatokány házi főtt tésztával

Az A, B menü mellett déli napi kínálatunk: 1 féle leves és 6 fajta frissen készített főétel.

2019.01.15. Kedd:

 
Csontleves A: Csülök Pékné módra vele sült burgonyával
B: Rántott Csirkemell sok magvas bundában sajtmártással, párolt rizzsel

Az A, B menü mellett déli napi kínálatunk: 1 féle leves és 6 fajta frissen készített főétel.

2019.01.16. Szerda:

 
Hamis gulyásleves A: Zöldborsó főzelék rántott sertésborda
B: Tanyasi pulykapaprikás vajas galuskával

Az A, B menü mellett déli napi kínálatunk: 1 féle leves és 6 fajta frissen készített főétel.

2019.01.17. Csütörtök:

 
Meleg fahéjas almaleves A: Orosházi töltött sertésborda petrezselymes burgonyával
B: Vasi csirkecomb párolt rizzsel

Az A, B menü mellett déli napi kínálatunk: 1 féle leves és 6 fajta frissen készített főétel.

2019.01.18. Péntek:

Babgulyás gazdagon A: Túrós csusza
B: Pirított csibemáj törtburgonyával

Az A, B menü mellett déli napi kínálatunk: 1 féle leves és 6 fajta frissen készített főétel.

Kétszemélyes sültestál: 2.990 Ft
 


Hotel Brill Orosháza, Kossuth u. 24.            Telefon: +36 68 680-740            Üzenet küldése